16 Şubat 2013 Cumartesi

PS4'ün Yeni Oyuncu Kumandası


PlayStation 4'ün büyük olasılıkla bu yılın ilk çeyreğinde piyasaya sürüleceğini bir çok teknoloji takipçisi duymuştur.

Bu haberimizde de, beklenen yeni PS oyuncu kumandasını konu olarak ele aldık. Ele almamızın sebebi ise Vgrevolution tarafından yayınlanan haberin teknoloji piyasasında gündeme oturması.


Yukarda ki fotoğrafta görüldüğü gibi uçuk bir tasarıma sahip olan kumanda bir çok kişiye pek inandırıcı gelmese de hala gizliliğini korumakta ve "neden olmasın?" sorularının akıllarda yankılanmasına sebebiyet vermiş durumda.
Peki ortaya atılan haberdeki bu esrarengiz kumandanın özellikleri nelermiş bir göz atalım. Yeni kumanda da artık analoglar yer almamakta, bunlarına yerine PS Vita' nın arka panelindeki dokunmatik yüzey söz konusu. Bu panellerin altında "Share" tuşu, üstünde ise "PS" tuşu yer almakta. Ayrıca dikkatleri çeken özellik ise kumandanın ikiye ayrılabilir özellikte olması. Ayrıca 4GB depolama alanına ve PS Move özelliğine sahip olacağı da bu haberde açıklanan bilgiler arasında.
Dikkatleri çeken bu kumanda için bir çok PS fanı zamanın hızla ilerlemesini beklerken, akıllarda merak uyandırmış durumda. Bakalım zaman bize neleri gösterecek.
Sosyal Medya Kanallarında Paylaş :
 
Copyright Gizli Teknik © 2012 - Bu sayfa tamamen özgün yayınlardan oluşmaktadır. Hiç bir hakkı saklı değildir . İçerikler kopyalanabilir ve başka platformlarda kaynak gösterilerek yayınlanabilir.